Tijdelijke sluiting Dorpshuis Zijtaart ivm het Corona-virus

Helaas, ook het Dorpshuis Zijtaart ontkomt niet aan maatregelen in het kader van het Corona-virus!

Op last van het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Meierijstad is het Dorpshuis Zijtaart voor alle (groeps-)activiteiten en bijeenkomsten gesloten vanaf vrijdag 13 maart tot en met maandag 6 april 2020.

Ook de prikpost op donderdagmorgen in Zijtaart vervalt.
De locatie van de nieuwe prikpost in Veghel staat nog niet vast.

De toegangsdeur naar de geldautomaat is van maandag tot en met vrijdag geopend van ’s morgens 9:00 uur tot 13:00 uur, zodat de geldautomaat in deze tijd voor u bereikbaar is. Na 13:00 uur en in elk weekend is het Dorpshuis dus volledig gesloten.

Te zijner tijd maken we bekend wat de situatie zal zijn na 6 april.

Bedankt voor uw begrip.
Namens het bestuur,
Stichting Dorpshuis Zijtaart