Openbare vergadering dorpsraad van 28 oktober vervalt.

Wederom zitten we in een moeilijke situatie als het gaat om de openbare vergadering.  Die was gepland op woensdag 28 oktober. Het corona virus is nog zeker niet onder controle en de besmettingen nemen met de dag toe. In maart en april hebben in het dorp al velen onder dit virus moeten lijden. Wij als dorpsraad vinden daarom ook dat we helaas de openbare vergadering niet kunnen laten doorgaan. Dit voor uw en onze veiligheid.

Wij proberen onze activiteiten zo goed als de omstandigheden toelaten toch doorgang te laten vinden, hoewel dat zich overigens beperkt tot digitale contacten met de gemeente en overige instanties. Veel van de reguliere activiteiten lopen bovendien wel vertraging op, het is even niet anders.

Mochten er van uw kant dringende vragen zijn dan kunnen deze toch altijd gemeld worden via https://dorpsraadzijtaart.nl en dan het contactformulier invullen. We proberen dan zo snel mogelijk een antwoord te geven.

We zullen zo snel als het weer kan een openbare vergadering plannen.

Hopelijk zien we elkaar dan weer in goede gezondheid.

Dorpsraad Zijtaart.