Laatste kans: Opleiding EHBO in 3 zaterdagen!

Heeft u het ook wel eens meegemaakt, dat u machteloos moest toekijken bij een ongeval omdat u simpelweg niet wist wat er moest gebeuren?? Vanaf volgend jaar hoeft dat niet meer…………

EHBO Zijtaart is namelijk op zoek naar nieuwe leden!

Om lid te kunnen worden van de EHBO vereniging en de vereniging bijvoorbeeld te kunnen helpen bij evenementen in ons prachtige Zijtaart, moet je wel in het bezit zijn van een EHBO diploma.

Als je dit nog niet bezit, is dit je kans!

Met ingang van dit seizoen starten we met het geven van een EHBO cursus op de zaterdag.

In 3 zaterdagen gaan onze kaderinstructeurs je meenemen in de wereld van de EHBO en leren je hoe te handelen in bepaalde situaties. De reanimatie met een AED apparaat, aanleggen van verbanden en het behandelen van brandwonden zijn voorbeelden van zaken die worden behandeld.

We hebben inmiddels voldoende aanmeldingen, zodat de cursus kan starten.

Heb je jezelf nog niet opgegeven, dan kan dit uiteraard alsnog!

Op zaterdag 12 december 2020, 16 januari 2021 en 23 januari 2021 wordt de cursus gegeven.

De kosten van een opleiding zullen € 150,- bedragen, waarbij het lesmateriaal, het examen en de koffie/thee tijdens de pauze zijn inbegrepen. Deze kosten worden vaak door de zorgverzekering vergoed.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze opleiding en nog meer informatie willen of uzelf aanmelden voor de opleiding, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

We hopen u te zien op de cursus!

E-mail: EHBO-zijtaart@hotmail.com

Henry Brugmans  :     06-12568240